“Creste un regizor” – proiect destinat copiilor de pe rampa de gunoi

domnica
„Crește un regizor” își propune ca 20 de copii, care trăiesc pe rampa de gunoi a Clujului (Pata Rât) să participe la un atelier practic multimedia: foto-video participativ și photo-voice. Timp de 6-8 saptamâni, copiii vor folosi 20 de camere foto și video, pe care vor învăța să le folosească și în final vor ajunge să realizeze propria lor expoziție de fotografie și 6-8 filme documentare scurte despre comunitatea lor. Prin proiectul-pilot ”Crește un regizor”, ne dorim să creăm o „celulă” de educație non-formală și monitorizare continuă. Participanții vor asigura un impact indirect al proiectului, prin influența pozitivă pe care o pot exercita la nivelul comunității, a propriilor familii, prin puterea exemplului și prin diseminarea experienței dobândite. “Crește un regizor” este extrem de important pentru copiii și comunitatea de pe rampa de gunoi, pentru reprezintă o modalitate inedita prin care se urmareste asigurarea vizibilitatii si constientizarii de catre societate a poveștilor de viata a acestora. Daca doriti sa sustineti acest proiect Centrul de Resurse pt Comunitate va invita impreuna cu prietenii nostri de la CEVA in data de 20 Mai de la ora 18:00 la Cercul de Donatori Cluj organizat de Fundatia Comunitara Cluj
Evenimentul va fi găzduit de Betfair România Development, în clădirea The Office (Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, intrarea A, etaj 4). Te rugăm să confirmi participarea la office@fundatiacomunitaracluj.ro sau la 0728065912, nu mai târziu de 18 mai.
donatori
Ne dorim foarte mult sa putem realiza acest proiect pilot si credem ca, copiii merita din plin aceasta experienta, mai ales ca deobicei ei sunt cei care sunt fotografiati si filmati. Dorim sa le dam sansa sa invete sa foloseasca un aparat de fotografiat si o camera de filmat, sa le manevreze pana stiu sa le utilizeze si apoi munca lor sa fie prezentata celor care ii vor putea sustine pe termen lung. Felicitari echipei Centrului pentru Educatie Vizuala si Antropologica si echipei Centrul de Resurse pt Comunitate pentru ca, din aceasta colaborare s-a nascut un proiect frumos! 20 Mai sa fie o zi cu succes!!!!!!

You can leave a response,or trackback from your own site.

Leave a Reply

..