atelier introductiv de teatru senzorial- labirint

Citit În” și Centrul de Resurse Pentru Comunitate organizează în perioada 10-18 noiembrie la Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca,cu suținerea Muzeului de Istorie Națională a Transilvaniei un atelier introductiv de teatru senzorial- labirint.
Atelierul se desfășoară zilnic în intervalul 18:00-21:00 iar în zilele de sâmbătă și duminică programul va fi extins de comun acord cu participanții.
Taxa de participare este de 80 de Ron.
Atelierul include elemente teoretice și practice, exerciții și metodologie. În particular, se va explora posibilitatea de a reinterpreta un context dat (în acest caz expoziția Muzeului Farmaciei – http://muzeulfarmaciei.ro) într-o manieră personală, non-formală, interactivă și totodată spectaculoasă.

Teatrul senzorial – labirint:
metodologie de teatru participativ cu o puternică tentă senzorială. Spre deosebire de discursul psihologic sau etic,dramaturgia teatrului senzorial-labirint se desfășoară mai mult la nivel de imagini arhetipale și poetică senzorială.
Jocuri care re-activează emoțiile și creativitatea dezinhibată a copilului interior în tandem cu o teorie inovatoare privind rolul teatrului participativ în contextul societății actuale.

Despre Context-Oriented Theatre:
http://www.iwanbrioc.com

Despre trainer:
Adrian Ciglenean face parte din compania de teatru-senzorial
labirint Citit În http://cititin.wordpress.com/
și este inițiatorul
mișcării de teatru senzorial-labirint în România.
http://www.fishingtonpost.ro

Experienţe împărtăşite:
http://lucrurisimplee.wordpress.com

http://teatrulabirint.ro/

Detalii și înscrieri

Persoana de contact: Laura Alicu

Telefon: 0744.185.949

Email: lauraalicu@yahoo.com

 

 

Vă aşteptăm cu drag!!!

 

You can leave a response,or trackback from your own site.

Leave a Reply

..