atelier introductiv de teatru senzorial- labirint

floare de rugina„Citit În” și Centrul de Resurse Pentru Comunitate organizează în perioada 19-27 ianuarie 2013 la Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca,cu suținerea Muzeului de Istorie Națională a Transilvaniei un atelier introductiv de teatru senzorial- labirint.Atelierul se desfășoară zilnic în intervalul 18:00-21:00 iar în zilele de sâmbătă și duminică programul va fi extins de comun acord cu participanții.

Atelierul include elemente teoretice și practice, exerciții și metodologie. In timpul cursului participantii vor experimenta ceea ce inseamna “teatru-labirint” si vor invata sa construiasca la randul lor un labirint aplicabil in diferite contexte.

Cursul se va termina cu un spectacol de teatru labirint in Muzeul Farmaciei prin intermediul caruia spectatorii/vizitatori vor “face cunostinta” cu muzeul intr-o maniera inedita parcurgand un traseu senzorial construit de participantii la workshop.

Taxa de participare este de 80 de Ron.

Teatrul senzorial – labirint:

Metodologie de teatru participativ cu o puternică tentă senzorială. Teatrul senzorial-labirint se desfășoară mai mult la nivel de imagini arhetipale și poetică senzorială. Prin joc se re-activează emoțiile și creativitatea dezinhibată a copilului interior.

Despre Context-Oriented Theatre:
http://www.iwanbrioc.com/
Despre trainer:
Adrian Ciglenean face parte din compania de teatru-senzorial
labirint Citit În http://cititin.wordpress.com/
și este inițiatorul
mișcării de teatru senzorial-labirint în România.
http://www.fishingtonpost.ro/

Experienţe împărtăşite:

http://lucrurisimplee.wordpress.com/
http://teatrulabirint.ro/
Detalii și înscrieri
Persoana de contact: Laura Alicu
Telefon: 0744.185.949
Email: lauraalicu@yahoo.com

 

 

 

 

 

You can leave a response,or trackback from your own site.

Leave a Reply

..